Top 10 van de Maagd – Video

Top 10 van de Maagd, video, inspiratie

We zijn bijna aan het eind van deze verkoelende Maagdmaand. Tijd voorrrrrrrrrr

De Top 10 van de Maagd! Ik heb er ook een inspiratievideo van gemaakt. Herken jij die Maagd?

Op naar de harmonische herfstmaand van de Weegschaal, die gaat in op 23 september om 09:51 uur

Wil je op de hoogte blijven van alle AstroLogische blogs, video’s, tips en nieuws?  Schrijf je vandaag nog in, dan ben je nog op tijd voor mijn wekelijkse inspiratiemail (elke vrijdag) en ontvang mijn e-boek Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch cadeau. Voor jou van AstroLogisch!

Nieuwsgierig naar jouw AstroLogische kenmerken? Laat een reactie achter en ik neem snel contact met je op. Ik vertel het je graag!

Wil je DIRECT op de hoogte zijn van alle AstroLogische blogs, video’s, tips en nieuws? Schrijf je HIER in op mijn wekelijkse inspiratiemail (elke vrijdag) en ontvang mijn e-boek Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch cadeau. Voor jou van AstroLogisch!

Laat een reactie achter