Cadeau bij inschrijving

gratis e-boek bij inschrijving, Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch, inspiratiemail

Als ik mensen vertel wat ik doe reageren ze altijd enthousiast:
“oh astrologie, dat heb ik altijd interessant gevonden. “Leuk! Mijn sterrenbeeld is Leeuw, kun je daar wat over vertellen? Altijd leuk gevonden, zo frappant hoe dat vaak klopt!  Ik lees het altijd, maar zo’n voorspelling komt vaak niet uit.”

Mijn vervolgvraag is altijd: wat weet je van astrologie? En bijna iedereen antwoord:
“ik lees mijn dag- week- maandhoroscoop in de krant/tijdschrift/internet.

Waarom lees je je horoscoop eigenlijk?
“Ja, gewoon leuk” en: “Geeft me wat houvast.” “Ik lees ook die van mijn man/vriendin/zoon/ dochter/ enz.” of: “Ik wil weten wat er gaat gebeuren op het gebied van relaties, werk, kinderen, geld.” 

In de Ontmoet-en-Groet-bijeenkomsten en de Inspiratieconsulten, door heel Nederland, merk ik, dat er nog veel verkeerde beeldvorming over astrologie is. Vooral door horoscooprubrieken in kranten, tijdschriften en andere media. Je krijgt echt geen goed inzicht in jezelf door je dagelijkse horoscoopbericht te lezen. Dat is te oppervlakkig en te vaag. Iedereen leest weleens zo’n voorspelling en ja soms klopt het, maar veel vaker niet. En neem je het serieus? Welnee, je leest het, bent even benieuwd of het uit gaat komen, maar het volgende moment ben je het alweer vergeten.

Wanneer ik dan uitleg dat een horoscooprubriek maar een ietsiepietsie van de sluier oplicht en waarom, dan zijn mensen enorm verbaasd. En begrijpen ze direct waarom zo’n bericht soms wel en soms niet klopt. Daarna vragen ze me de hemd van het lijf over wat astrologie kan betekenen voor ze. Deze ontmoetingen hebben mij geïnspireerd om een e-boek te maken, het Ontmoet & Groet Jezelf met Astrologisch e-boek.

Daarin vertel ik je wat astrologie wel én niet is, wat een horoscoop nou echt is, wat je ermee kan doen, wanneer je naar astroloog gaat, waarom jij je sterrenbeeld bent,  een samenvatting daarvan, jouw Ster van A tot Z met je persoonlijke kenmerken, en nog veel, veel meer. Ik laat je graag zien hoe je jouw horoscoop gebruikt als gereedschap voor inzicht en ontwikkeling van je karakter.

Wat dat kost? Niets, nada, noppes, gratis dus. Wil je ook geïnspireerd worden door AstroLogische tips, weetjes en kort nieuws? Schrijf je in op de AstroLogische inspiratiemail en je krijgt mijn e-boek cadeau!

Elke vrijdag krijg je mijn gratis inspiratiemail in je mailbox met de wekelijkse blogtips. Hoef je die niet zelf op te zoeken. Kan je kiezen wat je leuk vindt om te lezen. Fijn toch? Ik overspoel je dus niet met mailtjes.

Klik op Ja, ik schrijf me in en ontvang jouw cadeau. Laat je inspireren door mijn gratis e-boek Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch. Veel leesplezier!

Stralende groet,

Judith

2 reacties

 1. Anita op 21/08/2018 om 14:45

  Wat een leuk en herkenbaar verhaal is dit! Heel benieuwd naar je verdere uitleg

  • AstroLogisch - Judith Lauppe op 21/08/2018 om 15:13

   Hi Anita,
   Ik vertel het je graag. Wanneer je inschrijft voor de wekelijkse inspiratiemail, dan krijg je mijn Ontmoet & Groet jezelf met AstroLogisch cadeau.
   Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je ‘t me weten?
   Stralende groet, JudithLaat een reactie achter